OBOS fotballskole 2024, uke 26 og 33 kl. 09.00-15.00

Postet av Holmlia SK - Fotball den 20. Mar 2024


En glad gjeng på fotballskolen i 2022 

Er du klar for en uke med spenning, moro og masse fotball? Holmlia fotballklubb og vår sponsor OBOS fortsetter samarbeidet for å gi deg den ultimate fotballskoleopplevelsen!

Vi har samlet våre egne toppfolk, trenerveilederne Adriana Imeri og Reman Ahmed for å lære deg alt du trenger å vite om fotball. Du vil lære triksene som gjør deg til en stjerne på banen, samtidig som du har det fantastisk gøy med gamle og nye venner. De får med seg spillere fra A-laget og våre egne trenere som instruktører.

Våre trenerveiledere er klare til å dele sin erfaring med deg, og vi garanterer at du vil få en uke fylt med fotballferdigheter og moro!

Så ta med deg fotballskoene og bli med oss i uke 26 eller 33, evt begge ukene kl 09.00-15.00. Påmelding er åpent for alle barn mellom 7 og 14 år som ønsker å spille fotball uavhengig av ferdighetsnivå. Vi lover deg en opplevelse du sent vil glemme!

Ta kontakt med kasserer@holmliasport.no, leder@holmliasport.no eller leder@holmliafotball.no  dersom du ønsker å søke om støtte til dekking av deltageravgiften.


Klikk her for mer informasjon og påmelding til uke 26. 


Klikk her for mer informasjon og påmelding til uke 33


Vi sees på Holmlia fotballskole!

Vennlig hilsen, Holmlia fotballklubb og OBOS


Årlig møte i fotballgruppa i HSK 2024

Postet av Holmlia SK - Fotball den 28. Jan 2024

Årlig møte i fotballgruppa Holmlia Sportsklubb 29. februar 2024 kl. 19.00.

Møtet holdes i klubbhuset i Lusetjerndalen. 

Agenda

  1. Behandle resutatregnskap 2023
  2. Behandle årsberetning 2023
  3. Fastsette treningsavgift 2024
  4. Behandle forslag til budsjett 2024
  5. Fremme innspill til gruppens årsaktiviteter til hovedstyret
  6. Fremme forslag til gruppestyre til hovedstyret
  7. Orienteringssaker
    • Vår ferske sportslige leder Knut Rød reflekterer over sine inntrykk etter snart fire måneder i klubben, og prioriteringer i 2024.Holmlia-gutter på tokt i Telemark

Postet av Holmlia SK - Fotball den 17. Nov 2023

21 elleve-åringer fra Holmlia satte et herlig punktum for fotballsesongen med tur til Langesund og Skjærgårdscup siste helgen i oktober. Det ble spennende kamper, tur i badeland og uforglemmelige minner for hele gjengen!

Når det begynner å bli surt og kaldt på banen, stilongsen må på og serieavslutningen nærmer seg, er det godt å ha litt ekstra motivasjon for tapre fotballgutter. 2012-gjengen til Holmlia Hallager markerte sesongslutt med å dra på overnattingscup for første gang. Gjennom høsten ble det solgt lodd for å gjøre turen gratis for alle, og vi fikk sjenerøs sponsing av Backe gjennom Backefondets kultur- og idrettsstipend.

Skjærgårdshallen er en stor innendørs fotballhall i Langesund, med kunstgress. Holmlia stilte tre lag til kamper 5 mot 5, og fikk prøve oss mot nye motstandere fra Telemark. Det er spennende å møte helt andre klubber enn de vi vanligvis spiller mot i Oslo. I hverdagen forbereder vi nå overgangen til 9er-fotball på trening, men guttene satte pris på noen runder rask og underholdende femmer.

Like ved hallen ligger Langesunds store badeland, hvor laget tilbragte mange timer – både med å spise pizza og bade. Det ble utallige runder i vannsklia og en intens vannvolleyballkamp mot jentelaget til Stabæk.

Lørdagsgodt og overnatting foregikk på Langesund barneskole. Det er ikke bare lett å falle til ro når man er en stor guttegjeng på tur, men det ble søvn på alle til slutt.

Det ble en helg med eventyr, lagånd og kameratskap som vi ikke kommer til å glemme. Takk til Backefondet for hjelpen med å gjøre det mulig!

 
OBOS Syd Cup for 8 og 9-åringer arrangeres av HSK Fotball

Postet av Holmlia SK - Fotball den 13. Aug 2023


OBOS Syd Cup for 8 og 9-åringer arrangeres av HSK Fotball søndag 24. september. Detlir masse gode 5-er kamper på Lusetjern denne dagen.HSK Fotball arrangerer OBOS Miniliga

Postet av Holmlia SK - Fotball den 13. Aug 2023

HSK Fotball arrangerer OBOS Miniliga for 6 og 7-åringer lørdag 16. september! Det blir masse 3v3 kamper og moro på Lusetjern. Les mere her: https://obosminiligaen-holmlia.cups.nu/