Holmlia-gutter på tokt i Telemark

Postet av Holmlia SK - Fotball den 17. Nov 2023

21 elleve-åringer fra Holmlia satte et herlig punktum for fotballsesongen med tur til Langesund og Skjærgårdscup siste helgen i oktober. Det ble spennende kamper, tur i badeland og uforglemmelige minner for hele gjengen!

Når det begynner å bli surt og kaldt på banen, stilongsen må på og serieavslutningen nærmer seg, er det godt å ha litt ekstra motivasjon for tapre fotballgutter. 2012-gjengen til Holmlia Hallager markerte sesongslutt med å dra på overnattingscup for første gang. Gjennom høsten ble det solgt lodd for å gjøre turen gratis for alle, og vi fikk sjenerøs sponsing av Backe gjennom Backefondets kultur- og idrettsstipend.

Skjærgårdshallen er en stor innendørs fotballhall i Langesund, med kunstgress. Holmlia stilte tre lag til kamper 5 mot 5, og fikk prøve oss mot nye motstandere fra Telemark. Det er spennende å møte helt andre klubber enn de vi vanligvis spiller mot i Oslo. I hverdagen forbereder vi nå overgangen til 9er-fotball på trening, men guttene satte pris på noen runder rask og underholdende femmer.

Like ved hallen ligger Langesunds store badeland, hvor laget tilbragte mange timer – både med å spise pizza og bade. Det ble utallige runder i vannsklia og en intens vannvolleyballkamp mot jentelaget til Stabæk.

Lørdagsgodt og overnatting foregikk på Langesund barneskole. Det er ikke bare lett å falle til ro når man er en stor guttegjeng på tur, men det ble søvn på alle til slutt.

Det ble en helg med eventyr, lagånd og kameratskap som vi ikke kommer til å glemme. Takk til Backefondet for hjelpen med å gjøre det mulig!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.