OBOS fotballskole 2024, uke 26 og 33 kl. 09.00-15.00

Postet av Holmlia SK - Fotball den 20. Mar 2024

-
timer
-
minutter
-
sekunder


En glad gjeng på fotballskolen i 2022 

Er du klar for en uke med spenning, moro og masse fotball? Holmlia fotballklubb og vår sponsor OBOS fortsetter samarbeidet for å gi deg den ultimate fotballskoleopplevelsen!

Vi har samlet våre egne toppfolk, trenerveilederne Adriana Imeri og Reman Ahmed for å lære deg alt du trenger å vite om fotball. Du vil lære triksene som gjør deg til en stjerne på banen, samtidig som du har det fantastisk gøy med gamle og nye venner. De får med seg spillere fra A-laget og våre egne trenere som instruktører.

Våre trenerveiledere er klare til å dele sin erfaring med deg, og vi garanterer at du vil få en uke fylt med fotballferdigheter og moro!

Så ta med deg fotballskoene og bli med oss i uke 26 eller 33, evt begge ukene kl 09.00-15.00. Påmelding er åpent for alle barn mellom 7 og 14 år som ønsker å spille fotball uavhengig av ferdighetsnivå. Vi lover deg en opplevelse du sent vil glemme!

Ta kontakt med kasserer@holmliasport.no, leder@holmliasport.no eller leder@holmliafotball.no  dersom du ønsker å søke om støtte til dekking av deltageravgiften.


Klikk her for mer informasjon og påmelding til uke 26. 


Klikk her for mer informasjon og påmelding til uke 33


Vi sees på Holmlia fotballskole!

Vennlig hilsen, Holmlia fotballklubb og OBOS
Kommentarer

— Guest