Vårens vakreste eventyr - trenerkurs på Lusetjern!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 20. Feb 2023

Trenerkurs er ikke bare nyttig for deg, laget og klubben, det er også en fin måte å bli kjent med andre trenere i klubben på. Det er også noe vi trenger at flest mulig tar for at vi skal opprettholde kvalifiseringen som kvalitetsklubb. Og det skal vi. Både fordi det hjelper oss til å ha systemen i orden, og bl.a fordi det gir oss muligheten til å arrangere OBOS miniliga på Lusetjen (det skjer 16.september - https://www.fotball.no/kretser/oslo/konkurranse/barn/obos-miniligaen/arrangement/).

 Allerede i mars har du en glitrende sjanse til å ta to av kursene under grasrottrenerlisensen - GK1 og GK2 - på klubbhuset. Vi arrangerer i samareid med Oslo Fotballkrets. Klubben dekker kostnadene for alle aktive trenere i klubben ve fullført kurs.

Som en liten ekstra motivasjon, spanderer klubben, mot en liten egenandel, treningsklær på alle aktive trenere som gjennomfører, eller har gjennomført minst et av kursene på Grasrotlisensen. 

Dersom ikke datoene på Lusetjen passer, arrangeres det kurs flere andre steder som du også kan ta. 

Praktisk informasjon:

For beskrivelse av kursene - se her: https://www.fotball.no/trener/grasrottrener/nff-c--lisensutdanningen/

Om du lurer på noe spesifikt rundt dette, ta kontakt med Reman (guttefotballen - reman@holmliafotball.no), Adriana (jentefotballen - adriana@holmliafotball.no), eller leder@holmliafotball.no.

Send melding til leder@holmliafotball.no eller til Per N. Bondevik via Spond om hvilke kurs du har meldt deg på. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.